Webinar 10 juni: Hoe krijg je als ontmoetingscentrum de financiën weer op orde?  

Op 10 juni staat er weer een nieuw webinar op de planning om ontmoetingscentra te helpen. Deze keer gaan we het hebben over de financiën.  Door de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden zijn alle accommodaties langere tijd gesloten geweest en dat heeft impact op de begroting van 2020 en daarna. Tijdens het webinar gaan we concreet aan de slag aan de hand van de cijfers van een fictief ontmoetingscentrum. Ton Tammerveld en Henk Kosterink nemen je stap voor stap mee in het ordenen van de financiële situatie van jouw accommodatie. Hierdoor krijg je meer inzicht in de situatie nu en kan je betere betere keuzes maken voor de toekomst. Aan welke knoppen kan je draaien? Welke oplossingen zijn er? Hoe ga je het gesprek aan met bijvoorbeeld de gemeente of huurders? 

Kom goed beslagen ten ijs

We vragen iedereen die mee wil doen om zich voor te bereiden. Je krijgt na aanmelding een mailtje met de fictieve begroting die we gaan bespreken en drie vragen waar je alvast over na mag denken. 

Stel je vragen

Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. 

Wanneer: 10 juni 
Hoelaat: 19:30 uur 
Waar: online, zelf koffiezetten
Aanmelden: Ga naar het aameldformulier

Meld je aan voor het webinar op 10 juni

 

 

Ton Tammerveld van Tammerveld Consultancy
Ton is al meer dan 40 jaar actief in de financiële wereld. Daarnaast begeeft hij zich al jaren in de wereld van multifunctionele accommodaties en kulturhusen. Hij kent het klappen van de zweep en weet wat er nodig is om een succesvol en gedragen ontmoetingscentrum te beheren.  

Henk Kosterink van Eurus
Henk Kosterink combineert zijn financiële achtergrond als belastingadviseur met zijn passie voor het verbinden van mensen en partijen en het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Als specialist op het gebied van burgerparticipatie kijkt hij verder dan alleen de cijfers.