We doen het samen! Festival 28 maart

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom op 28 maart naar Amersfoort. Ook de LVKK is aanwezig. We hopen veel mensen te ontmoeten deze dag!

Inspireren en aanmoedigen
Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. Tijdens het We doen het samen! Festival willen alle partners actief burgerschap stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren. Het We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig workshops en het gezellige Buurtplein waar je verschillende interessante organisaties en fondsen vindt, is er voor iedereen wat wils.

Kern met Pit
Ook vindt tijdens het festival de jaarlijkse uitreiking plaats van Kern met Pit. Het Overijsselse initiatief Ontdek je Talent uit 's Heerenbroek maakt kans op de landelijke titel. Ook de Nationale Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt en kun je ter plekke je project pitchen bij Donatie op Locatie. Check het programma.

Samen
Het We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

Praktische info

Kosten: Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje!
Wanneer: zaterdag 28 maart 10.00-18.00 uur
Waar: Prodentfabriek Amersfoort Meer info: www.wedoenhetsamen.nu