Veel tips voor lokale wooninitiatieven tijdens webinar OVKK

We kijken terug op een interessante avond en we zien als OVKK mogelijkheden om komend jaar op dit thema meer voor jullie te betekenen. 
Hero Klinker van DorpsBelang in Zalk gaf een presentatie over het CPO project dat zij daar doen. Het project in Zalk bestaat uit een aantal starterswoningen, een aantal twee-onder- een kap woningen en ook de woningcorporatie doet mee in het project met een aantal tiny houses. 
De belangrijkste tip van Hero was: begin gewoon. Je weet zekeker dat er allerlei uitdagingen op je pad komen, maar je hebt onderweg voldoende tijd om daar een oplossing voor te vinden. Kijk het webinar terug en doe inspiratie op voor een project in jullie eigen dorp of kern. En heb je vragen naar aanleiding hiervan, neem dan gerust contact op met de OVKK. 

Link naar het webinar en verslag
Hier is de opname van het webinar. Stuur de link vooral door naar mensen die dit ook interessant vinden. 
Het verslag van de avond is hier te lezen. 

Stel je vragen
Om de kernen van Overijssel te kunnen ondersteunen willen we graag alle vragen, opmerkingen, kennis, hulplijnen en obstakels ophalen op het gebied van wonen in dorpen en kernen.
Wil je 4 korte vragen voor ons invullen? Dat helpt ons bij het maken van een programma voor 2022. De vragen vind je hier: https://forms.office.com/r/9ufyLwkEL8  
Wil je contact met ons opnemen naar aanleiding van het webinar dan kan dat het beste via info@ovkk.nl