Krachttour 2022: in gesprek met krachtige kernen | 2 juni Mastenbroek

De OVKK is een vereniging die op komt voor de leefbaarheid in de dorpen, kernen en het platteland van Overijssel. Dat doen we door in onze contacten met onze leden en partners goed te luisteren naar wat er speelt en belangrijk wordt gevonden.  We maken mooie initiatieven zichtbaar en we agenderen oplossingsrichtingen en uitdagingen bij overheden en maatschappelijke organisaties. 

Krachttour

We hebben dit jaar twee goede voornemens. We willen beter zichtbaar zijn en de contacten met onze leden en achterban aanhalen.  Daarom gaan we dit jaar op krachttour!  Zo slaan we twee vliegen in 1 klap!  We zijn elke maand te vinden in één of twee dorpshuizen. We nodigen dorpsbelangen en dorpshuis besturen uit om samen met ons in gesprek te gaan over de vragen: "Wat maakt jullie dorp krachtig?" en "Wat hebben jullie nodig om krachtig te blijven?" 
Ook initiatiefnemers en betrokken bewoners zijn van harte welkom om samen met ons een kop koffie te drinken en in gesprek te gaan. 

Wanneer zijn we waar 

We zijn tijdens de krachttour bezoeken van 11:00 tot 13:00 in het dorpshuis. Wij zorgen voor de koffie en wat lekkers. Het is fijn als je laat weten dat je komt. Stuur hiervoor een mail naar info@ovkk.nl

En wil je graag met ons in gesprek en zijn we tot de zomervakantie niet bij je in de buurt? Nodig ons uit en we komen graag naar je toe voor een krachtig gesprek! Ook dat kan met een mailtje naar info@ovkk.nl

Adres 2 juni:

Trefpunt Mastenbroek
Kerkwetering 1
8294 PE Mastenbroek

2 juni Mastenbroek 
28 junivolgt