Kennissessie verduurzaming dorpshuis

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je accommodatie, maar niet wetende hoe precies te beginnen? Kom dan naar de kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek’ op woensdag 31 januari in Dorpshuis Haarle.

Met handige werkboeken kun je je locatie in beeld brengen en je eigen plan van aanpak ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg over de werkboeken door experts van Arcadis. Ook gaan we oefenen zodat je hiermee voor je eigen buurt- of dorpshuis aan de slag kunt. Adviseurs van Katalys (de vroegere KNHM) kunnen je hierbij adviseren.

De kennissessie is van 16.00 tot 20.00 uur. (Natuurlijk zorgen we voor een maaltijd) Er zijn geen kosten aan verbonden. Schrijf je in via deze link.

Introductie en een rondleiding
Op de plekken waar we de kennissessies organiseren hebben de besturen van de ontmoetingsplekken al flinke stappen gezet op het gebied van het verduurzamen van het pand. Laat je inspireren.

Uitleg WarmteBoost werkboeken
Hoe gebruik je deze handige werkboeken die je stap voor stap meenemen in het verduurzamingsproces. Ook krijg je praktische tips.

Aan de slag met jouw plan op maat
Na de uitleg ga je zelf aan de slag met het uitwerken van je eigen plan op maat voor jouw ontmoetingsplek. Geen pand is hetzelfde, vandaar een plan op maat voor elke plek.

En nu verder
We geven tips over vervolgstappen, mogelijkheden tot financiering en de mogelijkheden voor ondersteuning om de gemaakte plannen ook uit te voeren.

Kortom, wil je stappen zetten met het verduurzamen van jullie dorpshuis, MFA of Kulturhus en is het lastig om hiermee te beginnen? Dan is deze kennissessie echt iets voor jou.

WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LSA Bewoners, Oranje Fonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Alle informatie op een rij
Inschrijven: via deze link
Datum: 31 januari
Tijdstip: 16.00 - 20.00
Locatie: Dorpshuis Haarle
Adres: Veldkampsweide 1, 7448 RB Haarle