Maatschappelijke tuinprojecten maken kans op 'een ton voor de tuin'

Heeft jouw buurt, dorp, wijk of instelling een mooi tuinproject en kunnen jullie wel wat ondersteuning gebruiken? Doe dan mee en nomineer jouw project voor 'een ton voor de tuin'. Een regenton bordevol spullen voor de tuin. Dit initiatief is gestart door Karin Bloemen en stichting Een ton voor de Tuin. 

Karin Bloemen heeft haar passie voor tuinieren weer opgepakt en  is gestart met een nieuw platform Karins tuintips. Ze vertelt hierover: " Op 10 oktober ben ik in samenwerking met ‘Stichting een ton voor een tuin’ gestart met de verkiezing van het beste tuinproject van een maatschappelijke instelling, school of buurtinitiatief. Ieder kwartaal start er een actie en het tuinproject dat wordt verkozen wordt beloond met een ton voor een tuin, Karins tuinton boordevol tuinspullen.Weet u wat nu zo leuk is, instellingen in uw gemeente kunnen ook meedoen aan deze verkiezing door hun tuinproject in te sturen om b.v. de gemeenschappelijke tuin op te knappen of met een ander project dat past binnen de voorwaarden!" 

Alle info over een Ton in de tuin en het nomineren van een tuinproject is te vinden op https://karinstuintips.nl/index.php/ton-voor-een-tuin/