Wegwijzer

De OVKK helpt je op weg. Ben je bezig met een project, heb je een vraag over leefbaarheid of wil je weten welke organisaties jou een stap verder kunnen helpen? Wij weten waar je moet zijn!  Bel of mail met onze medewerkers en je bent snel op het juiste spoor. 

Ook onderstaande websites helpen je bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. 

Online community SamenvoorElkaar

'Samen Voor Elkaar' is een online platform  voor alle doeners en denkers in Overijssel die hun buurt, dorp of stad socialer en leefbaarder willen maken. Hier vind je onafhankelijke kennis, belangrijke contacten en inspiratie. Wij delen ervaringen, stimuleren vraag en aanbod, verbinden mensen en ideeën en helpen bij het vinden van financiering. Samen maken we de waarde en de kracht van een sociaal Overijssel zichtbaar! Het platform is ontwikkeld door OVKK en Stimuland

Netwerk Duurzame Dorpen

Netwerk Duurzame Dorpen is een landelijk netwerk van dorpen die (samen) werken aan duurzame leefkwaliteit. Het netwerk organiseert de ontmoeting tussen dorpen, biedt een (internet) platform voor het delen van kennis en ideeën en laat dorpen elkaar inspireren.

Vraagbaak

De Vraagbaak is onderdeel van de website Dorpshuizen.nl. je vindt hier handige informatie over het bestuur en beheer van dorpshuizen, gemeenschapshuizen, buurthuizen, Kulturhusen, multifunctionele centra en andere accommodaties met hetzelfde doel.

LSA Bewoners

LSA is een netwerk van actieve bewonersgroepen. Ze organiseren programma’s, trainingen en bijeenkomsten, delen veel kennis en behartigen de belangen van actieve bewoners in Den Haag.  Ze geven we kennis door en brengen bewonersgroepen met elkaar in contact. Door het leggen van zulke nieuwe verbindingen versterkt het netwerk.